Nieuwsbericht

Medailles en wings

Beste wandelaars,

Het was een bijzonder jaar. Een jaar waarin we wederom geen Airbornewandeltocht in Oosterbeek konden organiseren. Om toch het gedachtegoed van onze tocht te behouden, hebben we besloten om de alternatieve Airbornewandeltocht te faciliteren.

De inschrijving heeft ons zeker verrast, in totaal hebben 9357 deelnemers de alternatieve Airbornewandeltocht gelopen. Voor de een was dat in Nederland, de ander in het eigen land. (o.a. Australië; Amerika en Scandinavië)

Door de overweldigende aanmeldingen was het niet altijd mogelijk om alle medailles en wings op tijd naar u te verzenden. Toch lukte het ons de grote bulk op tijd weg te krijgen. Helaas blijken er ook enige omissies te zijn ontstaan, waardoor we in november nog bezig zijn met de verwerking. Vanaf 28 november worden er geen mutaties meer verwerkt.

U kunt op vertoon van uw ticket tijdens de 75e Airbornewandeltocht op zaterdag 3 september 2022 de ontbrekende, dubbele of beschadigde medaille of wing, omruilen dan wel ontvangen bij bureau Inlichtingen op het startterrein Sportpark Hartenstein te Oosterbeek.

Terug naar overzicht