Verkeersmaatregelen

Verkeersmaatregelen in Oosterbeek e.o.

Gedurende de wandeltocht zijn er in Oosterbeek verkeersmaatregelen van kracht om de veiligheid van wandelaars en bezoekers zo goed mogelijk te kunnen waarborgen. De verkeersmaatregelen behelzen niet alleen het afsluiten van wegen welke o.a. aangemerkt zijn als wandelroute, maar ook parkeer- en stopverboden om een ongehinderde doorgang van hulpdiensten mogelijk te maken. De politie laat weten hier streng op te zullen toezien.

De toegang tot Oosterbeek met motorvoertuigen via de Dreijenseweg en Schelmseweg, komende vanaf de N224, is vanaf 07.00 uur afgesloten.

Regulier verkeer tussen Wageningen en Arnhem v.v. zal worden omgeleid. Houdt u rekening met een langere reistijd. De doorgaande wegen in Oosterbeek worden afgesloten om 09.00 uur of zoveel eerder als noodzakelijk wordt geacht en dat duurt tot 18.00 uur, of zoveel later als in verband met eventuele drukte nodig is. Houdt u aan de aanwijzingen van politie en verkeersregelaars en parkeer alleen op de aangegeven parkeerlocaties. Van daar uit wordt u met bussen naar de startlocatie gebracht. Verder wordt u geadviseerd zoveel mogelijk gebruik te maken van het openbaar vervoer.