Nieuwsbericht

Kaartverkoop van start!

De Airborne Wandeltocht gaat door. Op zaterdag 3 september wordt voor de 75e keer de tocht in Oosterbeek georganiseerd. We zijn enorm trots om deze jubileumeditie te kunnen organiseren. Wij hopen dat jullie weer van de partij zijn. Als organisatie zijn we volop bezig met de voorbereiding van de tocht. Er is zelfs nog goede hoop dat er veteranen van de slag om Arnhem overkomen en aanwezig zullen zijn bij het defilé.

Op 1 mei is de voorverkoop via onze website gestart. Uiteraard kan er ook in de laatste weken een startkaart worden gekocht bij onze voorverkoopadressen (te vinden op onze website). Op de dag zelf kunt u uiteraard ook een startkaart kopen.

Als organisatie hebben we begrip dat door de achterliggende periode er een terughoudendheid kan zijn om massaal deel te nemen op de dag van de wandeltocht. We zijn nu aan het onderzoeken waar de mogelijkheden liggen om wandelaars, los van de dag van de Airborne wandeltocht in de gelegenheid te stellen om in de periode van 4 september tot en met 26 september de tocht zelf te laten lopen. De ticketverkoop zou dan hernieuwd worden opengesteld op de website. Voor de uitgifte van medailles in de bovenliggende periode zijn we in gesprek met derden. We houden u op de hoogte. We hopen uiteraard u als lopers in de week voorafgaand en op zaterdag 3 september te ontmoeten en de hand te kunnen schudden.

Dit jaar wil ik graag uw aandacht vragen voor het Oosterbeeks Burgermonument. Naast de vele gesneuvelde en gewonde militairen tijdens de slag om Arnhem zijn er ook veel burgerslachtoffers gevallen. De stichting ‘Opdat wij niet vergeten -  Oosterbekers’ vraagt uw aandacht hiervoor. Als Airborne Wandeltocht ondersteunen we hun doelstellingen van harte.

Stichting ‘Opdat wij niet Vergeten – Oosterbekers’ maakt zich hard om een volwaardig burgermonument te realiseren op een markante locatie langs de route van de Airborne Wandeltocht. We hopen dat iedereen die Oosterbeek een warm hart toedraagt hen wil ondersteunen om dit ontbrekende burgermonument te realiseren. Via deze website kunt u een donatie doen en via deze  Facebook-pagina kunt u hen volgen. Op zaterdag 3 september staan ze ook langs de route of op het sportpark Hartenstein.

Terug naar overzicht