Nieuwsbericht

Kaartverkoop 76e Airborne Wandeltocht van start!

Met ingang van 2 juni is de kaartverkoop van start gegaan. Vanaf nu tot en met 1 september 23.59 uur is het mogelijk voor individuen om startkaarten te kopen via onze website. Doe het gelijk: Tickets bestellen | Airborne Wandeltocht.

Zoals altijd verwelkomen we individuen als ook wandelaars in groepsverband ( > 10 personen). Voor de groepen geldt inschrijven tot en met 31 augustus 2023 23:59 uur. Heb je vragen over het aanmelden van je groep, stuur dan gerust een mail naar groepen@airbornewandeltocht.nl.

Vanaf medio augustus zijn de startkaarten ook te koop bij onze verkooppunten (zie hiervoor: Waar kan ik tickets kopen? | Airborne Wandeltocht ). In de week van 28 augustus tot 1 september kun je startkaarten kopen bij ons kantoor op het Sportpark Hartenstein. Tevens kunnen in die week kaarten opgehaald worden tegen inlevering van de coupon Gelrepas.

Let op: het is noodzakelijk dat je de startkaart die je via je mail ontvangt, uitrpint en meeneemt op 2 september. Zonder uitgeprinte versie kunnen de controleposten niet afvinken.

Terug naar overzicht