Privacy Policy

PSV ‘Renkum’ respecteert uw privacy. Wij erkennen uw behoefte aan controle over uw persoonlijke gegevens welke bij PSV ‘Renkum’ bekend zijn. Persoonlijke informatie is elke informatie die herleidbaar is tot uw persoon. PSV ‘Renkum’ gebruikt deze informatie voor administratieve en statistische doeleinden, uitsluitend en alleen in het kader van uw deelname aan de Airborne Wandeltocht. Om uw ervaringen met onze website te verbeteren zou PSV ‘Renkum’ tevens uw bezoek aan onze website kunnen analyseren. Ons beleid ten aanzien van de privacy van uw informatie omvat vijf hoofdgebieden.

Bewustzijn

PSV ‘Renkum’ vermeldt deze Privacy Verklaring om u te wijzen op ons privacybeleid wanneer u ervoor kiest uw persoonsgegevens aan ons op te geven. Wij zien er op toe dat dit privacybeleid uitgevoerd wordt binnen onze vereniging.

Keus

PSV ‘Renkum’ zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen of anderszins beschikbaar stellen, zonder u in voorkomende gevallen vooraf van in kennis te stellen.

Toegang en accuratesse

PSV ‘Renkum’ beschermd uw persoonlijke gegevens. Wij maken het mogelijk de gegevens die PSV ‘Renkum’ van u heeft, te herzien en indien nodig bij te (laten) werken en te corrigeren.

Toezicht

PSV ‘Renkum’ is een voorstander van zelfregulering op het gebied van privacy. Wij richten ons op hetgeen door overheidsinstanties, zowel als consumentenorganisaties die zich bezig houden met  de bescherming van de privacy van consumenten, aan richtlijnen wordt afgegeven.

Oosterbeek, April 2018