Nieuwsbericht

Uitstel online kaartverkoop

Beste wandelaar,

De Airborne wandeltocht staat gepland voor 5 september, gelukkig duurt dat nog een paar maanden maar de voorbereidingen zijn natuurlijk al in volle gang. Als bestuur, de leden en vrijwilligers zijn we al druk bezig om de 74ste editie van de Airborne Wandeltocht te organiseren en weer tot een succes te maken.

Ook wij volgen de nieuwsberichten op de voet en begrijpen dat we met zijn allen in een onzekere tijd leven. Daarom willen wij, vanuit het bestuur, u op de hoogte stellen van de stand van zaken die voor ons momenteel belangrijk zijn.

Op 2 april zou de digitale kaartverkoop van de Airborne Wandeltocht starten. In verband met de huidige maatregelen die vanuit het RIVM en de overheid zijn opgelegd, hebben wij besloten dit tot nader order uit te stellen.

Verder houden wij de berichtgeving van het RIVM en de overheid goed in de gaten en passen wij indien nodig ons beleid hierop aan.

Op het moment dat wij gaan starten met de kaartverkoop of eventuele aanvullende informatie hebben met betrekking tot de Airborne Wandeltocht, zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.

Wij hopen op uw begrip en wensen u de komende periode heel veel gezondheid toe.

Het bestuur van de PSVR

Terug naar overzicht