Persbericht

PSV ‘Renkum’ geeft onderscheidingen tijdens nieuwjaarsreceptie

Oosterbeek, 6 januari 2019 – Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Politie Sportvereniging  ‘Renkum’ op 5 januari  j.l. is er een drietal leden de speld van ‘Lid van Verdienste’ uitgereikt en heeft een lid de onderscheiding ‘Erelid’ ontvangen.

De jaarlijkse nieuwjaarsreceptie voor de leden van de Politie Sportvereniging ‘Renkum’ , organisator van de Airborne Wandeltocht is deze keer wel een heel bijzondere geweest.

Voorzitter Wilma Luckel benadrukte vanaf het begin in haar speech het belang van de vrijwilligers door de jaren heen. Zonder deze vrijwilligers zou het onmogelijk zijn deze herdenkingstocht te organiseren.

Oud-bestuurslid Peter van Drunen heeft de onderscheiding ‘Erelid’ ontvangen. Peter is sinds 1982 lid van de vereniging en heeft 23 jaar in het bestuur gezeten waar hij verschillende functies heeft bekleed; zo was hij o.m. secretaris en heeft hij jarenlang de organisatie rondom de medische dienst op zich genomen.

Daarnaast zijn Frans Peters, Gerrit Eijmers en Cees Wichhart, medewerkers vanaf zo ongeveer het eerste uur, benoemd tot ‘Lid van Verdienste’ van de vereniging. Tot op de dag van vandaag zorgen zij er voor dat, met name,  het bloemstuk wordt gemaakt. In vroegere jaren tekenden zij ook nog alles zelf uit maar tegenwoordig worden zij daarin geholpen door computertekeningen.

Met zichtbare ontroering en trots ontvingen zij de onderscheiding. Het bestuur bedankte hen nogmaals met deze erkenning. Eens te meer werd duidelijk dat de vereniging niet zonder de steun van deze trouwe medewerkers kan.

Terug naar overzicht