Nieuwsbericht

Alternatieve 74ste Airborne Wandeltocht

Zoals wij u in mei hebben geïnformeerd zal de 74ste Airborne Wandeltocht in haar originele vorm niet doorgaan. Echter bieden wij een mooi alternatief aan.

Van 2 augustus tot en met 26 september 2021 kunt u, als individuele wandelaar, de Alternatieve 74ste Airborne Wandeltocht wandelen op uw eigen gemak en daar ook nog een medaille of wing voor krijgen! U kunt bij ons op de website vanaf 2 augustus een ticket kopen en bepaalt zelf in de periode van 2 augustus tot en met 26 september wanneer u gaat wandelen. Houd er rekening mee dat het niet mogelijk is om groepen in te schrijven, de Alternatieve Airborne Wandeltocht is alleen bedoeld voor kleine gezelschappen.

De tickets voor de Alternatieve Airborne Wandeltocht kosten €5,00 per stuk. De korting voor leden van de KWBN is op deze Alternatieve Airborne Wandeltocht niet van toepassing. Bij aanschaf van het ticket vult u in: uw naam, woonadres, e-mailadres en voor de hoeveelste keer u de Airborne Wandeltocht loopt. Na aankoop van uw ticket bepaalt u zelf welke dag u gaat wandelen en welke standaard route u gaat volgen (10, 15, 25 of 40 km). Uiterlijk eind oktober zult u van ons per post uw medaille of wing ontvangen, zodat u deze kunt toevoegen aan uw collectie.

De start en finish locatie kiest u zelf, na aanschaf van een ticket krijgt u de bijhorende routebeschrijving en een QR-code om de route eventueel ook via de App Wandelen te kunnen lopen.

Omdat het voor ons als organisatie niet mogelijk is toe te zien op wie wanneer gaat wandelen, vertrouwen wij op uw goodwill en betrokkenheid bij het gedachtegoed van de AW. daarbij gaan wij er ook vanuit dat u de coronamaatregelen in acht neemt die op dat moment gelden.

Gezien de lange periode en de onmogelijkheid om in te schatten hoeveel en wanneer mensen gaan lopen, worden er geen logistieke voorzieningen op de route aangeboden. U moet dan denken aan toiletten, foodtrucks en medische dienst. Ook worden er geen verkeersmaatregelen getroffen. Deelname geschiedt op basis van uw gedrag als voetganger(s) volgens de vigerende regels van de Wegenverkeerswet.

We wensen u een plezierige en ontspannen wandeling en brengen graag de Airborne begraafplaats en het Airborne Museum onder uw aandacht als bijzondere locaties om stil te staan bij ons 1944 erfgoed.

We hopen u op zaterdag 03 september 2022 in goede gezondheid te mogen begroeten bij de 75ste Airborne Wandeltocht.

Voor vragen en/of opmerkingen graag gebruik maken van de contactgegevens op onze website.

We vinden het leuk om op de hoogte te blijven van jullie wandelingen. Tag ons daarom in jullie foto’s of gebruik de hashtag #AW74 of #AAW74

Disclaimer: Het bestuur van de Airborne Wandeltocht faciliteert de digitale verkoop, maar is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de gedragingen van de wandelaar(s) tijdens de uitvoering van de wandeling.

Terug naar overzicht