Tickets bestellen voor Gelrepashouders

Meer informatie

Het jaar 2020 was het jaar van de Airborne Wandeltocht die niet werd gelopen.
Een jaar waarin het Covid 19 ontstond en dat helaas nog niet voorbij is. Toch hopen we dat de 74e editie van de Airborne Wandeltocht in 2021 kan worden gelopen. Hoewel nog prematuur, zijn wij volop bezig met de organisatie van de 74e Airborne Wandeltocht.

Ook voor u als GelrePas houder wordt het jaar 2021 anders dan andere jaren. Toch heeft het bestuur besloten dat wij evenals de voorgaande jaren wederom een korting (50%) geven voor deelname aan de Wandeltocht. Of het dit jaar ook mogelijk is om via e-ticket het startbewijs te kopen is nog niet duidelijk.

Wel is mogelijk het startbewijs te kopen op het kantoor van de PSV Renkum op het sportpark Hartenstein van 30 augustus t/m 3 september. Adres: J.J. Talsmalaan 13 in Oosterbeek. Kantooruren van maandag t/m vrijdag: 09.00 t/m 12.00 uur en van 13.30 uur t/m 17.00 uur.

Mocht het Covid 19 virus in bedwang zijn, hoop ik dat zaterdag 4 september 2021 een mooie dag wordt en wij u tijdens het defilé zullen terugzien.

De Airborne Wandeltocht kent vier afstanden, te weten de 10, 15, 25 en 40 kilometer (40 km alleen voor individuele wandelaars) en leidt door een gedeelte van de Veluwezoom met rustieke bossen van de gemeente Renkum en een prachtig uitzicht over de Rijn.
Je komt langs markante plaatsen, zoals: het voormalig hoofdkwartier “Hotel Hartenstein”, thans het “Airborne Museum”, van waaruit Major-General R.E. Urquhart, CB, DSO, commandant van de 1e Airborne Divisie de ongelijke strijd leidde. Een bezoek aan het Airborne Cemetery is altijd onderdeel van de tocht.

 

 

 

Meer informatie

Meedoen aan de Airborne Wandeltocht is mogelijk voor iedere wandelaar; man, vrouw, jong of oud. Alles kan zowel individueel als in groepsverband.
Groepen bestaan tenminste uit 11 personen (inclusief de begeleider).

Bij aankoop van een startkaart geeft u aan welke afstand er wordt gelopen. Besluit u later toch een andere afstand te lopen dan is dat geen probleem. U geeft dat zelf aan op de startkaart. Dat is de enige actie die u hier voor moet ondernemen.

De kosten voor de startkaarten, voor alle afstanden, bedragen per persoon:

Alle leeftijden, alle afstanden, individueel en groepsleden op de wandeldag, per persoon: € 9,00

Voor 7 september via internet: € 8,00  (korting voor leden KWBN, uitsluitend bij vooruit bestelling via internet, € 7,50)

Aanschaf startkaarten via voorverkoopadressen in de regio (in augustus): € 8,00

Kaarten bestellen kan vanaf 2 april 2019 tot en met zaterdag 7 september 2019 via deze site (vanaf 00.00 7 september ook voor de prijs van € 9,00).

Groepstickets zijn online beschikbaar tot en met 4 september 2019.

In de laatste week voor de Airborne Wandeltocht, van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 12.00 uur en tussen 13.30 en 17.00 uur, kunnen nog groepen worden aangemeld op het kantoor van de Airborne Wandeltocht. Het adres is Talsmalaan 13, Oosterbeek (sportpark "Hartenstein"), telefoon 026 3337960 .

Kaarten voor individuelen zijn de week voorafgaand ook te koop op het sportpark.
Tevens kunnen in die week kaarten opgehaald worden tegen inlevering van de Gelrepas (coupon nr. 73) 

Eenmaal gestorte/betaalde deelnamegelden worden, ongeacht de reden, niet terugbetaald! 
Deze vervallen aan het goede doel van de Airborne Wandeltocht.

Voorverkoopadressen in de regio:

Arnhem
Lensen Tabak -  Jansstraat 1

Doorwerth
The Read Shop - Van der Molenallee 115

Oosterbeek
Boekhandel Meijer & Siegers - Utrechtseweg 208
Gelderse IJzerhandel - Weverstraat 15

Renkum
Bruna - Dorpsstraat 35